La CUP reparteix butlletes per reclamar data i pregunta pel referèndum a Valls

El dimarts 4 i el dimecres 5 els cupaires han participat en la campanya organitzada a nivell nacional

Aquest dimarts dia 4 i dimecres dia 5 d’abril, la CUP de Valls ha participat en la campanya organitzada a nivell nacional per reclamar la concreció d’una data i una pregunta pel referèndum d’autodeterminació que s’ha de fer al Principat, com a molt tard, al setembre d’aquest any.

Militants de la formació de l’Esquerra Independentista han repartit les butlletes amb una proposta de pregunta per una cara i informació sobre la campanya per l’altra per diferents punts de Valls. Per exemple, la candidatura ha aprofitat el mercat de fruita i roba d’aquest dimecres dia 5 d’abril perfer aquesta acció. També han aprofitat l’ocasió per explicar a totes aquelles persones que s’interessaven per la campanya el posicionament de la CUP sobre el referèndum.

Amb aquesta campanya, la CUP vol que el govern faci un pas endavant cap a la celebració del referèndum d’independència de Catalunya, concretant una data i una pregunta en el període més breu possible. La formació independentista considera que els atacs judicials de l’estat espanyol demostren que la via pactada «ha mort» i que el referèndum només és possible per la via de la unilateralitat.

Amb aquesta campanya, la CUP vol que el govern faci un pas endavant cap a la celebració del referèndum d’independència de Catalunya, concretant una data i una pregunta en el període més breu possible.