La Crida per Valls-CUP presenta una Guia contra l'LGTBIfòbia

Dos anys des del passat 2 d'octubre de l'any 2014 quan es va provar la Llei 11/2014, del 10 d'octubre, per a garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals i per a eradicar l'homofòbia, la bifòbia i la transfòbia. L'objectiu de la Llei 11/2014 és evitar-los situacions de discriminació i violència, per assegurar que a Catalunya es pugui viure la diversitat sexual i afectiva en plena llibertat. En aquesta línia el passat Ple Municipal dut a terme el dia 25 de gener de 2016 es va aprovar la Moció demanant la implementació de la llei 11/2014, per a garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals i per eradicar l'homofòbia, la bifòbia i la transfòbia.

Aquest matí, la Crida per Valls CUP ha entrat Instància a l'Ajuntament de Valls acompanyada d'una impressió de la «Guia Pràctica SOBRE LA LLEI 11/2014, DE 10 D'OCTUBRE per a garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals i per a eradicar l'homofòbia, la bifòbia i la transfòbia», redactada per l'Observatori Contra l'Homofòbia i l'Ajuntament de Ripollet.

La Crida per Valls CUP ha obtingut l'autorització pertinent per part de l'Ajuntament de Ripollet, on governa «Decidim Ripollet» i de l'Observatori per a poder editar la mateixa guia al nostre municipi. La Crida per Valls-CUP ha adaptat la Guia perquè pugui ser editada per l'Ajuntament de Valls i ha facilitat la versió en paper i en pdf.

Els cupaires demanen a l'Ajuntament de Valls que, en compliment de l'acord 3.3 de la Moció, aprovat per unanimitat, es procedeixi a la impressió i divulgació d'aquesta guia pels mitjans que es considerin apropiats pel correcte compliment de la Moció presentada i aprovada el passat 25 de juny de 2016.

També han recordat que el proper 4 juliol Valls acollirà la Xerrada "Recursos per a fer front a la LGTBIFòbia" a càrrec de l'Eugeni Rodríguez, president de l’Observatori contra l’Homofòbia, que està emmarcada dins el cicle de Xerrades a la Fresca que es duran a terme durant el mes de juliol a l’amfiteatre de Mas Miquel.

Demana a l'Ajuntament l'edició d'aquesta guia en compliment de la moció aprova al gener