L’Esquerra Independentista de Valls organitza un acte amb Jaime Pastor i Joan Garriga (Nana)

El cofundador de Podemos i impulsor de «Madrileñ@s por el derecho a decidir» i el diputat de la CUP-CC al Parlament visitaran Valls el 21 de setembre

El proper dijous, dia 21 de setembre, a les 19.30h a la Sala d’Actes del Convent del Carme, el cofundador de Podemos Jaime Pastor i el diputat de la CUP-CC al Parlament de Catalunya Joan Garriga (Nana) faran un acte organitzat per l’Esquerra Independentista de Valls sota el títol «1-O Votarem».

Jaime Pastor, politòleg i una de les cares més visibles de Podemos, ha manifestat repetidament el seu suport al dret a decidir del Principat, arribant a impulsar la plataforma «Madrileñ@s por el derecho a decidir» que aquest diumenge dia 17 de setembre ha realitzat a Madrid un acte en defensa de l’1-O tot i la prohibició del Tribunal Constitucional. En referència al procés d’independència del Principat, el cofundador de Podemos ha manifestat en repetides ocasions que és una oportunitat per trencar amb el règim del 78 i per l’obertura de processos constituents. La seva trajectòria política ha passat per organitzacions com Izquierda Alternativa, Izquierda Unida o Izquierda Anticapitalista.

Joan Garriga, popularment conegut com a «Nana», és mestre i un històric militant de l’Esquerra Independentista i de la CUP. Políticament molt vinculat a Valls, en gran mesura a causa de la seva ajuda durant la creació de la CUP a la capital de l’Alt Camp, ha estat regidor de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes entre els anys 2007 i 2015 i actualment és diputat de la CUP-CC al Parlament de Catalunya.

Jaime Pastor, politòleg i una de les cares més visibles de Podemos, ha manifestat repetidament el seu suport al dret a decidir del Principat, arribant a impulsar la plataforma «Madrileñ@s por el derecho a decidir» que aquest diumenge dia 17 de setembre ha realitzat a Madrid un acte en defensa de l’1-O tot i la prohibició del Tribunal Constitucional.