La Crida per Valls-CUP anuncia canvis al seu grup municipal

El regidor Francesc Martinell deixarà de ser regidor i el seu lloc l’ocuparà Ester Huguet

Aquest dimecres, dia 13 de setembre, els regidors de la Crida per Valls-CUP a l’Ajuntament de Valls han fet una roda de premsa on Francesc Martinell, fins ara portaveu del grup municipal, ha anunciat que deixa el seu càrrec com a regidor. Els motius que l’han portat a prendre aquesta decisió són estrictament personals i ha aprofitat la roda de premsa per reafirmar la seva confiança i el seu compromís amb el projecte de la Crida per Valls. Així, doncs, tot i deixar de ser càrrec electe, Francesc Martinell continuarà militant a la CUP i col·laborant activament amb la tasca dels regidors.

El canvi, que s’anunciarà al proper ple municipal i seguirà el curs que estableix la normativa, no provocarà gaires modificacions en les tasques que desenvolupaven fins ara els regidors de la CUP. La nova regidora, Ester Huguet, assumirà aquelles àrees que fins ara assumia Francesc Martinell. L’única modificació que es farà serà la del portaveu, que passarà a ser Jordi Robert.

En paraules de Francesc Martinell, «prendre aquesta decisió no ha estat fàcil», però ha afirmat que, com sempre manifesta la candidatura rupturista, el seu projecte és grupal i «hi hagi qui hi hagi a la institució, seguirà amb la mateixa línia discursiva que hem tingut fins ara». El fins ara regidor de la CUP ha aprofitat la roda de premsa per agrair a tota la gent que ha estat al seu costat durant aquests dos anys de legislatura, des de familiars i amics fins a la militància de la Crida per Valls-CUP.

Per la seva banda, Ester Huguet també ha aprofitat el seu primer discurs com a futura regidora per agrair la tasca feta pel Francesc Martinell, la Paloma Vicente i el Jordi Robert durant aquests dos anys. La decisió presa per la futura regidora de la CUP tampoc ha estat fàcil, ja que comportarà una feina de conciliació important, però Ester Huguet «assumeix aquest càrrec amb alegria i amb moltes ganes». La futura regidora també ha volgut destacar «la naturalitat» d’aquest relleu, tant pel que fa als perfils del regidor sortint i la regidora entrant com pel fet que ella era la següent a la llista electoral.

La nova regidora ha estat militant de la CUP durant més de 12 anys, havent estat representant del partit a Casa Caritat i a VallsGenera durant pràcticament tota aquesta etapa, i havent participat també a grups de treball sobre educació o matèries socials.

Ester Huguet «assumeix aquest càrrec amb alegria i amb moltes ganes»