«Parlem d’innovació a les escoles de Valls»

Sota aquest títol es vol oferir una plataforma comuna que permeti conèixer millor, enfortir i fer créixer els diferents projectes educatius de la ciutat

El proper dissabte 4 de març, la Comissió d’Educació de la Crida per Valls-CUP obre les portes a un espai de trobada i intercanvi d’idees, opinions i projectes entre la comunitat educativa de Valls: escoles, famílies i totes aquelles persones interessades en l’educació a la nostra ciutat. La jornada se celebrarà el pròxim dissabte 4 de març a les 10.30h a la Sala d’Actes de Casa Caritat. L’acte comptarà amb la participació de diferents escoles públiques de Valls (Baltasar Segú, Eladi Homs, Enxaneta i La Candela) i amb Eduard Vallory i Subirà, analista social i director d’Escola Nova 21.

El desig de l’organització és el de generar, de la mà dels diferents agents participants, un nou entorn. Un entorn on poder debatre i compartir les diverses propostes educatives que s’estan duent a terme a Valls i arreu del nostre territori. Oferir una plataforma comuna que permeti conèixer millor la tasca que s’està fent als diferents centres educatius. Que faciliti teixir vincles i noves complicitats entre les diverses comunitats educatives de la ciutat i que permeti, en definitiva, ajudar a fer créixer tant els projectes ja existents com d’altres que puguin sorgir en un futur, des de la reflexió i la descoberta mútua.

Convé escoltar la veu de tots aquells agents que avui dia estan portant a terme projectes educatius a Valls, així com la de totes aquelles persones interessades en conèixer més a fons com s’està treballant en el si de les diverses comunitats educatives de la ciutat. Per això des de la Comissió d’Educació de la Crida per Valls-CUP us convidem a participar de la jornada i a fer extensiva la invitació a tothom qui pugui estar interessat.

La jornada se celebrarà el pròxim dissabte 4 de març a les 10.30h a la Sala d’Actes de Casa Caritat.