No esperem més! Dilluns comença el debat sobre el futur del Pius

En campanya electoral, l’alcalde Albert Batet anunciava que aquesta legislatura seria fonamental per redefinir el futur del Pius i que caldria arribar a grans consensos de ciutat. Per fi, CiU semblava assumir que la solució a la insostenibilitat del Pius no era enviar l’Albert Batet al Parlament com un superheroi.

Tot just iniciada la legislatura, CiU i ERC ens deien als membres del Consell d’Administració del Pius que engegarien un debat profund sobre el model de gestió del Pius i la definició d’un Pla Estratègic per als propers anys. Per fi, CiU i ERC semblaven prou valents per debatre amb honestedat totes les possibilitats, escoltar les propostes que durant anys havíem anat repetint des de la CUP i assumir que el principal problema del Pius és el vergonyant finançament que ofereix la Generalitat per a la seva sostenibilitat.

Després d’un any, la desil·lusió no pot ser major. Durs enfrontaments entre la presidència del Pius (Martí Barberà i Jordi Cartanyà) i el Comitè d’Empresa, campanya de culpabilització de les treballadores de la RAC responsabilitzant-les del dèficit al Pius, menysteniment absolut dels membres del Consell d’Administració presentant un pla estratègic que desconeixíem, i cap indici de que hagi de començar el debat esperat sobre la sostenibilitat del Pius.

Des de la Crida per Valls-CUP no estem disposats a esperar més. Dilluns, 18 de juliol, començarem a debatre sobre el futur del Pius amb tots els vallencs i vallenques que ens vulgueu acompanyar. Com totes les xerrades a la fresca que hem fet aquest juliol, ens trobarem a l’auditori de Mas Miquel a les 19.30. Ens acompanyarà la Gemma Ortega, membre del grup de treball de sanitat de la CUP nacional, i entre totes parlarem de Valls i el Pius en el model sanitari de la nova República.

No esperem més i comencem a definir la sanitat de la República Catalana.


 

No esperem més i comencem a definir la sanitat de la República Catalana.