La CUP organitza un debat obert sobre el 22D

La formació independentista creu que debatre sobre l’endemà de les eleccions és imprescindible

Aquest dimecres, dia 13 de desembre, a les 19.30h a la Sala d’Actes de Casa Caritat, la CUP de Valls organitza un debat obert amb el títol «I el 22D... què?». En plena campanya electoral per les eleccions del proper 21 de desembre, la formació independentista considera que el més important és debatre sobre l’endemà de les eleccions i sobre com s’aplicaran els resultats de l’1O.

En aquest sentit, la candidatura rupturista considera que aquestes eleccions són il·legítimes i, per tant, no farà una campanya electoral convencional. Tot i estar presents en la campanya amb aquest acte i amb l’enganxada de cartells o la penjada de pancartes, la formació ha cregut convenient no fer els mítings de campanya tradicional. Més enllà d’aquesta postura, la formació ha volgut organitzar un acte obert per debatre sobre com actuar l’endemà de les eleccions, tant dins com fora del Parlament.

En aquest sentit, la candidatura rupturista considera que aquestes eleccions són il·legítimes i, per tant, no farà una campanya electoral convencional