La Crida per Valls-CUP denuncia un possible abocament a la llera del torrent del Catllar

La formació ha entrat una instància a l’Ajuntament de Valls i ha denunciat els fets a l’Agència Catalana de l’Aigua

Aquest diumenge, dia 12 de febrer, la Crida per Valls-CUP va tenir constància d’un possible abocament a la llera del torrent del Catllar, concretament a l’alçada del parc de Mas Miquel de Valls. Davant aquesta situació, que pot afectar a la integritat i la qualitat del torrent, la candidatura independentista ha decidit presentar una instància a l’Ajuntament de Valls, informant dels fets i instant l’administració a emprendre les accions necessàries. A més a més, la formació ha denunciat els fets ocorreguts a l’Agència Catalana de l’Aigua perquè actuï segons les seves funcions.

La Crida per Valls-CUP vol recordar que aquest no és el primer cas que es dóna i que afecta el mateix torrent. De fet, la formació va denunciar fa un parell de mesos un abocament de runa al torrent del Catllar, en aquesta ocasió a l’alçada del pàrquing del Carme.

Des de la candidatura demanen a l’Ajuntament que actuï per tal de preservar la integritat i la qualitat dels torrents de Valls, protegint-los de possibles abocaments i actuant quan aquests es produeixen. D’aquesta manera, la formació demana al govern municipal que investigui d’on prové aquest possible abocament i apliqui les accions necessàries perquè no es torni a produir.

A la vegada, la Crida per Valls-CUP demana celeritat a l’Ajuntament en la redacció i posada en marxa del POUM, i més concretament del Pla Especial de Torrents, un pla que la candidatura considera indispensable per assegurar el manteniment dels torrents de Valls. A més, la CUP posa de manifest la necessitat d’accelerar el procés de construcció de la nova estació depuradora d’aigües residuals, ja que tem que un possible mal estat de l’actual depuradora hagi estat la causa de l’abocament detectat al torrent del Catllar.

A la vegada, la Crida per Valls-CUP demana celeritat a l’Ajuntament en la redacció i posada en marxa del POUM, i més concretament del Pla Especial de Torrents, un pla que la candidatura considera indispensable per assegurar el manteniment dels torrents de Valls.