El govern de Valls es queda sol aprovant els pressupostos per l’any 2017

La CUP ha denunciat uns pressupostos continuistes en contraposició a les 110 esmenes presentades per la formació

Aquest dilluns, dia 30 de gener, el ple municipal de l’Ajuntament de Valls ha aprovat definitivament els pressupostos per a l’any 2017 amb els únics vots a favor dels dos partits del govern: CiU i ERC.

La Crida per Valls-CUP ha aprofitat l’ocasió per remarcar, tal com va fer en l’aprovació inicial i com ha fet els darrers anys, que aquests no són els seus pressupostos. Tot i així, la formació independentista va presentar 110 al·legacions que no han estat acceptades per l’equip de govern.

Per la CUP, cal destacar que sembla que el govern visqui en base a grans titulars, tal com ja va assenyalar prèviament, en contraposició a una política amb més incidència social. En aquest sentit, la formació ha denunciat la dificultat que troben en fer un seguiment de la despesa total que està generant el Museu Casteller, ja que està present a partides com les de Barri Antic, Promoció Econòmica o la pròpia del Museu Casteller. A la vegada, la CUP ha lamentat que no es concretin partides com la de Posicionament.

Les al·legacions presentades per la candidatura haurien significat, en paraules del propi regidor, «començar a millorar les mancances que per nosaltres té la ciutat de Valls». En aquest sentit, la formació va presentar esmenes que redistribuïen la dotació de diverses partides.

Les al·legacions presentades per la candidatura haurien significat, en paraules del propi regidor, «començar a millorar les mancances que per nosaltres té la ciutat de Valls».